De Accu Asus X550LN is een laptop 17 inch ingevoerd in het bereik van de ROG Strix litteken, dacht dat gebruik van de veelzijdige/spel. Achter een ontwerp herontworpen met elegantie en finesse, het is gebaseerd op een solide basis, georganiseerd rond een Quad-Core i7 instelt Lake, een grote hoeveelheid RAM-geheugen (16 GB) en een hybride opslag (SSD 256 GB) 1.2. Vooraan, zorgt de GTX 1060 Pascal voor de afbeeldingen met de steun van een mooi mat Full HD IPS-scherm, welke mogelijkheden voor high-end gaming. Een royale connectiviteit met USB Type-C en toetsenbord met achtergrondverlichting RGB 4 gebieden (Aura Core) zijn ook in het menu voor minder dan 1250 euro in promotie.

Extern, is de Asus ROG Strix GL703VM-GC003T een klein effect door leningen zijn blikken van Accu Asus X550MJ , het vlaggenschip van de fabrikant. In feite, op de zwart-aluminium is dekking een gestructureerde diagonaal waarin wordt gewezen op het totale geborsteld effect met het logo van de ROG in een brons/zilver kleur. Namelijk dat de laatste rood brandt als de PC is ingeschakeld. Het ontwerp is over het algemeen redelijk succesvol. Binnen, er zijn relatief dun scherm grenzen en een entourage van toetsenbord bedekt met een soft-touch aan een zeer sober Visual voltooien. Ten minste rekende het niet op de achtergrondverlichting van het RGB-toetsenbord met aanpassing op 4 zones met Aura kernsoftware. Kant metingen, het is aanzienlijk dunner dan de meeste alle van haar directe concurrenten, met uitzondering van MSI GS73.

Machine spel eerst en vooral, de Accu Asus X550LNV is gebaseerd op een grafische kaart gewijd high-end nieuwste generatie, de GTX 1060 met 6 GB GDDR5 gewijd. In de praktijk verlaat het veld open voor alle spelers om hun games draaien van keuze in Full HD met details niveaus optimaal. Het spel in 4K is mogelijk ook (via externe vertoning) maar niet noodzakelijkerwijs in de beste omstandigheden, alsmede de virtuele realiteit.

Zijn hart wordt ondersteund door Lake voor een set van een Quad Core i7 en 16 GB RAM, een duo dat vliegt over gemeenschappelijke taken en Accu Asus Y581CC maakt fans van veelzijdigheid voor het uitvoeren van alle de veeleisende taken zoals videobewerking of 3D-modelleren. Opmerking alle samen met de finesse van het chassis betekent temperaturen die gemakkelijker klimmen en een processor die neigt te beteugelen tijdens het gebruik eisen. Met de ruime hoeveelheid RAM, multitasking is de meest comfortabele en het spel wordt meer vloeibaarheid, om te voldoen aan verzamelaars tabbladen in de browser.

Om de levendigheid van het systeem te verbeteren, koos Accu Asus X550VB een hybride opslagoplossing om zijn PC te integreren. Het gaat hierbij om een toegewijde 256 GB SSD en een harde schijf van 1 TB 7200 rpm (meestal vergeleken met 5400 RPM). De eerste is bedoeld voor het besturingssysteem en alle programma’s en spellen, terwijl de tweede met de opslag van uw spellen bibliotheek bezighouden zal. Het resultaat is een bijzonder reactief operatie met een responstijd verminderd in vergelijking met een oplossing met harde schijf alleen, profiteren van een royale capaciteit.

Waardevol voor de game-ervaring, het scherm neemt de dichtheid van een Accu Asus X550VL hoge weergave Full HD (1920 x 1080 pixels) definitie. Met een dergelijke definitie, kunt u uw inhoud in High Definition te bekijken in de beste omstandigheden (YouTube 1080 p-video’s) maar ook moduleren de positionering van windows zonder verlies van zichtbaarheid. Bovendien, de stuurman plaat gemaakt belemmering voor de ongemakken aan gebruik in een lichte omgeving terwijl het openen van de hoeken van visie IPS gerelateerde en een trouwe colorimetrie gereproduceerd.

De PC heeft een voldoende gevarieerde verbinding. Wij vinden een Gigabit Ethernet-poort, een mini-DisplayPort, HDMI-uitgang, vier USB 3.0-poorten, een SD-kaartlezer en een haven USB Type-C (Gen1, niet-ondersteunde Thunderbolt 3). De nieuwste generatie van Wifi AC en 4.1 Bluetooth modules zijn ook op het menu.

Beschikbaar nu voor 1245 euro bij de FNAC, de Asus Strix GL703VM GC003T is bijzonder concurrerend voor de categorie op onze prijsvergelijking waar haar ontwerp en bouwen kwaliteit zijn duidelijk voorgestemd.

http://kopenaccu.wagomu.id/e58208.html

http://kopenaccu.blog.cz/1804/accu-asus-x550vb-100-prijs